Intercomsysteem

4 maart 2021

Nieuwe mogelijkheden op het gebied van deurbel, video-intercomsystemen.

Lees meer

Risco Cloud (App)

1 september 2020

Belangrijke notificatie! Vanaf 2021 zal de RISCO-Cloud niet langer een gratis dienst zijn.

Lees meer

Nieuwe Borg-regelingen in…

27 juni 2020

Op 3 augustus 2020 wordt een nieuwe versie van het BORG-keurmerk gepubliceerd. Het nieuwe keurmerk is opgesplitst in 2 regelingen: BORG-B (Bouwkundige inbraakbeveiliging) BORG-E (Leveren van alarminstallaties).

Lees meer

Temperatuur (koorts)…

16 juni 2020

Economische oplossing voor het scannen van temperaturen. Niet alleen voor het detecteren van temperatuurverhoging bij mensen met griep/koorts, maar de camera is ook in te zetten bij elektronische installaties, voor het opsporen van fouten en hitte/koude temperaturen. Q-Sec kan er ook een professioneel statief bij leveren, zodat er snel vanaf een vaste positie gescand kan worden. In deze moeilijke Covid-19 tijden krijgt u een flinke korting op de aanschaf.

Lees meer

Toegangscontrole Paxton

15 juni 2020

Paxton PaxLock Pro is een batterijgevoed toegangscontrolesysteem dat voorzien is van een Paxton multi-format kaartlezer. Dit deurbeslag kan zowel offline gebruikt worden (met een Compact kaart- of tag ), als draadloos online (gecombineerd met het Net 2 toegangscontrolesysteem). Paxton heeft deze en vele andere stijlvolle beveiligingsoplossingen voor uw gebouw.

Lees meer

Covid-19 Hulpmiddelen

24 mei 2020

Maatregelen: People counting, Thermische screening, Toegangscontrole

Lees meer

Meldkamer Aansluiting SMC

4 december 2017

Sluit uw alarmcentrale aan op de SMC meldkamer, en u krijgt een leuke korting op het basistarief van een aansluiting (SP2/DP1/DP2) voor alle protocollen.

Lees meer

IP Camerasysteem

4 december 2017

NVR(PoE)+1TB HDD+2domecamera's+22'monitor. Beelden eenvoudig te bekijken via monitor, PC en telefoon.

Lees meer